Televisieweg 37

1322 AJ Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte578
  • Vraagprijs:€ 80,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Televisieweg 37 betreft een uniek vrijstaand kantoorgebouw welke bij uitstek geschikt is voor creatieve bedrijven. Op ca. 800 meter is de afslag van de A6, waardoor de ligging op bedrijventerrein Gooise Kant uitstekend is. Het object is gelegen op een perceel ter grootte van 1.320 m² eigen grond, met 19 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw beschikt over 2 verdiepingen die door een vide met elkaar contact houden. De grote open ruimten en vele lichtinval zorgen voor een ruimtelijk gevoel.

Ligging
Het object is gunstig gelegen tegenover de S101 en A6. Het gebied aan en rondom de Televisieweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel grote internationale bedrijven. Gerenommeerde bedrijven als Yarden, Okkerse & Schop advocaten en Slokker zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op circa 2 autominuten vanaf afrit 3 van de A6. De A6 heeft een aansluiting met de A1 en A27. Op circa 100 meter bevindt zich een bushalte, met rechtstreeks busverbindingen naar de NS-stations van Almere Centrum, Amsterdam Amstel en Naarden/ Bussum.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 578 m², als volgt verdeeld:
Begane grond: ca. 351 m²;
1e verdieping: ca. 227 m².

Parkeren
Deze locatie biedt uitstekende parkeermogelijkheden. Op eigen terrein zijn 19 parkeerplaatsen beschikbaar wat uitgebreid kan worden naar 35 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd. Onder de huidige staat vallen:
– (stads)verwarming;
– airco;
– internetaansluitingen;
– beveiliging;
– pantry;
– toilet;
– reclame-abri aan voorzijde;
– energielabel C.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 80,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 3,11 per m² per jaar exclusief BTW. Huurder zal zelf zorgdragen voor elektra-, verwarming- en wateraansluiting bij de nutsbedrijven.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING