Steurstraat 39

1317 NX Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte150
  • Vraagprijs:€ 675,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Steurstraat 39 betreft een bedrijfsunit van circa 150 m², verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond betreft de bedrijfsruimte, welke toegankelijk is middels de overheaddeur. Op de 1e verdieping bevindt zich een ruimte welke als bedrijfs-/ kantoorruimte gebruikt kan worden. De bedrijfsunit maakt deel uit van een kleinschalig bedrijvencomplex, waarin ca. 16 soortgelijke units zijn opgenomen.

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Gietersplaats’ in Almere Stad Oost. Via de Hoge Ring (S101) bent u al binnen enkele minuten op de rijksweg A6 die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. Op dit bedrijventerrein zijn gerenommeerde bedrijven als Knipscheer en Cuisine Mondiale gevestigd.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S101, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het NS-station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
Begane grond: circa 75 m²
1e verdieping: circa 75 m²
Totaal: circa 150 m²

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn gelegen aan de voorzijde op eigen terrein.

Opleveringsniveau
– overheaddeur;
– plafond met verlichting;
– radiatoren;
– brandslang;
– pantry op de 1e verdieping;
– toilet.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 675,- per maand exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING