Stadhuisstraat 6

1315 HC Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte198
  • Vraagprijs:€ 400,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op een uitstekende locatie aan de Stadhuisstraat gelegen winkelruimte ter grootte van circa 198 m² op de begane grond. De winkelruimte is gelegen naast Normal en Gents, nabij de Grote Markt en het Stadhuisplein. In de nabije omgeving zijn eveneens Scapino, Kik en Van Haren gevestigd.

Bereikbaarheid
De Stadhuisstraat is gelegen in het hart van Almere en uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Circa 50 meter van de Stadhuisstraat bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Per auto is de Stadhuisstraat vanaf de A6 te bereiken via de Spoordreef of Veluwedreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 500 meter.

Oppervlakte
De oppervlakte van Stadhuisstraat 6 bedraagt circa 198 m² b.v.o., volledig op de begane grond.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 400,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 57,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis. Onder de servicekosten valt ook een voorschotbedrag elektra, verwarming en water.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 18,- per m² per jaar exclusief BTW.

Opslagruimte
Er is tevens een opslagruimte van 69 m² beschikbaar. De huurprijs van de opslagruimte bedraagt € 90,- m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING