Stadhuisplein 36

1315 XA Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte357
  • Vraagprijs:€ 138,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op een uitstekende locatie aan het Stadhuisplein gelegen winkelruimte ter grootte van 357 m². Bij Stadhuisplein komen Citymall Almere, Stationsstraat en Stadhuisstraat samen, wat zorgt voor een hoge passsantenstroom. De dubbele voorpui zorgt voor een goede zichtbaarheid. Op woensdag en zaterdag bevindt zich voor de ruimte de wekelijkse markt.
Naastgelegen huurders op het Stadhuisplein zijn o.a. Kik, New Yorker en Backwerk.

Bereikbaarheid
Het Stadhuisplein is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Voor de deur bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 400 meter. Per auto is het Stadhuisplein vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Stadhuisplein 36 bedraagt circa 357 m², volledig op de begane grond.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 138,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 34,89 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis (inclusief o.a. elektra, water en verwarming op basis van tussenmeters).

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 7,72 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING