Schutterstraat 21

1315 VH Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte119

Omschrijving

Omschrijving
Schutterstraat 21 betreft een A1 winkelruimte van 119 m² op de begane grond. De locatie in Citymall Almere is uitstekend. De naastgelegen huurders zijn onder andere Van Haaren, Xenos en Starbucks. De frontbreedte van de winkelruimte bedraagt circa 8 meter.

Ligging
Het object is gelegen op een A1 winkellocatie in het stadscentrum van Almere Stad. Almere heeft 215.000 inwoners, met een verwachte groei naar 300.000 inwoners in 2030. Citymall Almere bestaat uit 85.000 m², waar 142 winkels gevestigd zijn. Jaarlijks bezoeken 10,3 miljoen bezoekers het winkelcentrum. Gerenommeerde winkelformules zoals Media Markt, H&M, Zara en Douglas zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
De Schutterstraat is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op circa 150 meter bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 750 meter. Per auto is het vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Schutterstraat 21 bedraagt 119 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 8 meter.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden onder het winkelcentrum.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag beschikbaar.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 3.637,08 per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 4.942,40 per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5+5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2003.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING