Schippergarage ong

1315 SC Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte363
  • Vraagprijs:€ 225,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
De Food Passage betreft een vernieuwd food aanbod in Citymall Almere, bestaande uit Aldi en Deen supermarkten in combinatie met 8 kleine winkelunits voor versproducten. In de Food Passage zijn onder andere speciaalzaken op het gebied van brood, vis, noten en bier gevestigd. Het project is gelegen in de Schippergarage. De iconische entree aan het Traverse zorgt ervoor dat de Food Passage goed opvalt.

Ligging
Het object is gelegen op een A1 winkellocatie in het nieuwe stadscentrum van Almere Stad. Almere heeft 191.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. Citymall Almere bestaat uit 85.000 m², waar 142 winkels gevestigd zijn. Jaarlijks bezoeken 10,3 miljoen bezoekers het winkelcentrum. Gerenommeerde winkelformules zoals Hema, H&M, Zara, Douglas en Blokker zijn hier reeds gevestigd. De Food Passage ligt direct naast de Media Markt met 1,1 miljoen bezoekers per jaar en is direct bereikbaar vanuit de Hospitaalgarage (894 parkeerplekken) en de Schippergarage (400 parkeerplekken).

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand van het stadscentrum bevinden bushaltes en het NS-Station Almere Centrum. Met eigen vervoer is de locatie vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
Schippergarage 13 bedraagt 90 m²;
Schippergarage 15 bedraagt 145 m²;
Schippergarage 17 bedraagt 128 m².

Opleveringsniveau
De units worden in casco plus staat opgeleverd, onder andere voorzien van een tegelvloer, meterkast, rolluik en in-/ afzuigingen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 225,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 47,- per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 25,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING