Rooseveltweg 11A

1314 SJ Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte490
  • Vraagprijs:€ 125,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op loopafstand van NS-station Almere Centrum gelegen representatieve kantoorruimte ter grootte van circa 490 m². Het multi tenant kantoorgebouw is zeer goed onderhouden. Het kantoorpand beschikt over 4 bouwlagen, welke zich kenmerken door de aanwezigheid van vele raampartijen en lichte wanden. Het is mogelijk op eigen terrein te parkeren en met de auto bereikt u middels de Veluwedreef binnen enkele minuten de snelweg A6. In het gebouw zijn gerenommeerde bedrijven als Tempo Team en The Tech Bakery gevestigd.

Ligging
In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantoorgebouw ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de Landdrostdreef bij de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 2.944 m² VVO. Unit 00.01 t/m 00.04 ter grootte van circa 490 m² VVO op de begane grond komt beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 155 m² VVO.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd.

Parkeren
Indien gewenst kunnen er parkeerplaatsen gehuurd worden voor € 750,- per parkeerplaats per jaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 40,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
2 jaar welke behoudens opzegging huurder/ verhuurder telkens met 2 jaar wordt verlengd.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING