Reykjavikstraat 1

1334 KG Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte91
  • Vraagprijs:€ 300,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Reykjavikstraat 1 betreft een winkelruimte van 91 m² gelegen op een hoeklocatie in het winkelcentrum van Almere Buiten. Binnen 50 meter zijn eveneens Jumbo, C&A, Bruna en Trekpleister gevestigd. Het royale winkelaanbod maakt dat de winkelruimte zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot woonwinkel, van sportwinkel tot lokale speciaalzaken.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere is een stadsdeelcentrum van circa 90.000 m² ontstaan. Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 57.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2030.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
De oppervlakte van Reykjavikstraat 1 bedraagt circa 91 m². De frontbreedte bedraagt circa 24 meter.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van parkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 300,- per m² per jaar exclusief promotiekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen vallen.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 8,70 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING