Remmingweg 22

1332 BG Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte1.430
  • Vraagprijs:€ 679.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfscomplex bestaande uit twee bedrijfshallen van totaal 1.290 m² en een kantoorruimte van 110 m². De bedrijfshallen zijn voorzien van separate overheaddeuren en hebben een vrije hoogte van 7,5 meter respectievelijk 6,5 meter en een ingebouwde tafelkraan. Het object is gelegen aan de Remmingweg 22 op industrieterrein “De Vaart” te Almere Buiten. Het terrein is uiterst geschikt voor groothandels en productiebedrijven. In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel, HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe gevestigd.

Ligging
Kantoren-/Bedrijventerrein “De Vaart” is gelegen in stadsdeel Almere Buiten. Almere Buiten is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. Er zijn ruim 875 bedrijven gevestigd waarvan 25% zich op industrieterrein “De Vaart” bevinden. Diverse (inter)nationale bedrijven zijn hier reeds gevestigd als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel, HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Buitenring/Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is dit industrieterrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Er is een ruime entree van het terrein voor het vrachtverkeer en ruime afslagen/rotondes naar de deelgebieden. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 1.400 m² (bvo) als volgt verdeeld:
– Bedrijfshal 1: circa 790 m²;
– Bedrijfshal 2: circa 500 m²;
– Kantoorruimte: circa 110 m².

Parkeren
Er bevinden zich 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de nabije omgeving gesitueerd.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat met o.a.:

Kantoor:
– Airconditioning;
– Daglichtkoepel;
– Serverruimte met patchkast en databekabeling;
– Systeemplafonds;
– Pantry.

Bedrijfsruimte:
– 3 separate overheaddeuren, waarvan één elektrisch;
– Vrije hoogte van 7,5 meter respectievelijk 6,5 meter;
– Tafelkraan tot maximaal 4.000 kg (Kone, FEM II);
– Tl-lichtstraten;
– Gasgestookte heaters;
– Vloerbelasting van 1.500 kg/m²;
– CV-ketel (bouwjaar 2008);
– Gedeeltelijke vloerverwarming;
– Alarminstallatie;
– Toiletten.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 679.000,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING