Randstad 22 50

1316 BZ Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte200
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 22-50 biedt een vrijstaand kantoorpand op een goed bereikbare locatie in Almere. Het gebouw is onderdeel van 4 soortgelijke vrijstaande kantoorgebouwen. Het object bestaat uit 2 bouwlagen van elk 200 m². Parkeren kan gratis op eigen terrein. In de nabijheid bevinden zich NS-station Almere Centrum en de A6.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere, Van Rooij Bedrijfsmakelaars en Notaris Unie zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van Randstad 22-50 bedraagt 400 m², als volgt verdeeld:
Begane grond circa 200 m²: Verhuurd
1e verdieping circa 200 m²: Beschikbaar

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd, o.a. voorzien van;
– Systeemplafond met inbouwarmaturen;
– Scheidingswanden (glas);
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Vloerbedekking;
– Verlichting;
– Kabelgoten voorzien van data- telefoon- en elektra aansluiting;
– Eigen pantry op iedere verdieping;
– Toilet op iedere verdieping;
– Algemene alarminstallatie.

Parkeren
Het gebouw beschikt over 10 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 20,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
ROZ 2015 met aanvullende bepalingen.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING