Randstad 22 17

1316 BP Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte535
  • Vraagprijs:€ 3.343,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Gelegen op circa 500 meter van NS-station Almere Centrum, met circa 20.000 passanten per dag en gratis parkeren voor de deur, is er een kantoor/ bijeenkomstruimte op de tweede verdieping ter grootte van circa 535 m² beschikbaar. Op de begane grond en 1e verdieping is fitnesscentrum Zummitt gevestigd.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De oppervlakte van Randstad 22-17 bedraagt circa 535 m² op de tweede verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige (leeg/ ontruimd) staat opgeleverd.

Parkeren
Gratis parkeren op het voorgelegen parkeerterrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.343,75 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 1.000,- per maand te vermeerderen met BTW op voorschotbasis. Onder de servicekosten vallen stadsverwarming, water en elektra.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING