Randstad 22 14

1316 BX Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte350
  • Vraagprijs:€ 45.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 22-14 biedt een representatief vrijstaand kantoorpand op een goed bereikbare locatie in Almere. Op loopafstand bevindt zich NS-station Almere Centrum en via de Veluwedreef is de A6 binnen 5 minuten bereikbaar. De indeling van het kantoorpand is praktisch vanwege de rechthoekige en functionele indeling, wat zorgt voor vele effectieve meters. Op eigen terrein bevinden zich circa 25 parkeerplaatsen. Het kantoorpand is voorzien van een energielabel A+.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Randstad 22-14 bedraagt circa 350 m².

Opleveringsniveau
– Afgewerkte wanden;
– Vloerverwarming;
– Kamerindeling;
– Raambekleding;
– Pantry;
– Toilet.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 45.000,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING