Randstad 22 139

1316 BW Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte200
  • Vraagprijs:€ 750,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 22-139 biedt een zeer representatieve kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Almere. Het gebouw is onderdeel van 16 soortgelijke vrijstaande kantoorgebouwen, waarbij Randstad 22-139 op de hoeklocatie met vrij uitzicht over het park gelegen is. Het object bestaat uit 3 bouwlagen, van elk 100 m².

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere, Van Rooij Bedrijfsmakelaars en Flynth zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Randstad 22-139 bedraagt 300 m², als volgt verdeeld:
Begane grond: verhuurd
1e verdieping: verhuurd
2e verdieping: 100 m² beschikbaar

Opleveringsniveau
– Afgewerkte witte wanden en plafonds;
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Verlichting;
– Vloerbedekking;
– Luxaflex;
– Kabelgoten voorzien van data- telefoon- en elektra aansluiting;
– Eigen pantry op iedere verdieping;
– Dubbele toiletten op iedere verdieping;
– Algemene alarminstallatie;
– Entree met belbord en deurtelefoon/opener binnen;
– Airco in iedere kantoorruimte.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw beschikt over 7 parkeerplaatsen voor de deur. Per verdieping zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 750,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 150,- per maand exclusief BTW op voorschotbasis. Onder de servicekosten vallen o.a. elektra, water, verwarming, schoonmaak algemene ruimten en onderhoud tuin/ technische installaties.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING