Randstad 22 131

1316 BW Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte300
  • Vraagprijs:€ 379.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 22-131 biedt een representatieve kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Almere. Het gebouw is onderdeel van 16 soortgelijke vrijstaande kantoorgebouwen. Het object bestaat uit 3 bouwlagen, van elk 100 m². Parkeren kan gratis op eigen terrein.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere, Van Rooij Bedrijfsmakelaars en Notaris Unie zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Randstad 22-131 bedraagt 300 m², als volgt verdeeld:
Begane grond circa 100 m²;
1e verdieping circa 100 m²;
2e verdieping circa 100 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Vloerbedekking;
– Raambekleding;
– Kabelgoten voorzien van data- telefoon- en elektra aansluiting;
– Eigen pantry op iedere verdieping;
– Toilet op iedere verdieping;
– Algemene alarminstallatie.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw beschikt over 7 parkeerplaatsen voor de deur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 379.500,- k.k.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING