Randstad 21 5F

1314 BD Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte89
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Op ca. 500 meter van NS-station Almere Centrum gelegen representatieve kantoorruimte. Kantorencomplex Randstaete maakt onderdeel uit van 2 soortgelijke vrijstaande kantoorpanden en is zeer goed onderhouden. Het kantoorpand beschikt over 4 bouwlagen, welke zich kenmerken door de aanwezigheid van vele raampartijen en lichte wanden. Het is mogelijk op eigen terrein te parkeren en met de auto bereikt u middels de Veluwedreef binnen enkele minuten de snelweg A6.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de Landdrostdreef bij de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Randstad 21-05 bedraagt circa 757 m². De volgende ruimte is beschikbaar:
2e verdieping: circa 89 m².

Opleveringsniveau
– Afgewerkte wanden;
– Systeemplafond met inbouwarmaturen;
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Laminaat vloer;
– Kabelgoten voorzien van data- telefoon- en elektra aansluiting;
– Kamerindeling;
– Raambekleding;
– Pantry;
– Toilet;
– Lift.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 29,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis. De servicekosten zijn exclusief snel internet via (Unet) glasvezel (€ 69,50 per maand exclusief BTW).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per 1 april 2023.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING