Randstad 21 13

1314 BD Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte155
  • Vraagprijs:€ 1.350,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar een vrijstaande kantoorvilla met uitzicht op NS-station Almere Centrum? Randstad 21 13 biedt een kantoor-/ bedrijfsruimte van 154 m². Vanwege de hoogte en vele raampartijen oogt de ruimte groter en voelt deze zeer aangenaam aan. De kantoorvilla is voorzien van een opslagruimte, toilet, radiatoren, airco en aparte directiekamer. Voor de kantoorvilla bevinden zich 3 parkeerplaatsen en Het is mogelijk op eigen terrein te parkeren en met de auto bereikt u middels de Veluwedreef binnen enkele minuten de snelweg A6.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere, Flynth Accountants en Van Rooij Bedrijfsmakelaars zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners, alsmede maatschappelijk instellingen. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de Landdrostdreef bij de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam, ’t Gooi en Lelystad.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt 154,05 m² bvo.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.350,- per maand exclusief BTW. Een BTW vrije verhuur is bespreekbaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Betalingen
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING