Raaltepad 3

1324 ET Almere

  • SoortBelegging
  • Oppervlakte191
  • Vraagprijs:€ 449.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Beleggingscomplex aangeboden nabij het centrum van Almere Stad. Het complex betreft een leegstaande winkel-/ bedrijfsruimte van ca. 91 m ² gelegen aan Almelostraat 53 en Raaltepad 1 alsmede een drietal appartementen gelegen aan Raaltepad 3 A/B/C van ca. 39 m², 31 m² en 30 m² op basis van informatie vanuit de BAG viewer uit het Kadaster.

De locatie is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar. Naast het complex is een bushalte gevestigd, met rechtstreekse verbindingen naar NS-station Almere Centrum, alsmede verbindingen naar Amsterdam Amstel en ’t Gooi.

De woningen zijn elk voor € 750,- per maand verhuurd, wat neerkomt op een huurstroom van € 27.000,- per jaar. Dit is inclusief servicekosten (stadsverwarming, water en elektra) welke zijn begroot op ca. € 83,- per maand. De winkelruimte vertegenwoordigt een marktwaarde van € 12.000,-, waardoor de huurstroom exclusief servicekosten op ca.
€ 36.012,- per jaar uitkomt. Het bruto rendement komt hiermee op ca. 8% per jaar.

Ligging
In Almere wonen circa 210.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2035. De jonge leeftijdsopbouw van de inwoners en de jonge infrastructuur van Almere, maken Almere een interessante locatie. Het Raaltepad is goed te bereiken met de auto alsmede met het openbaar vervoer. Direct voor het object bevindt zich een bushalte met verbinding naar het centrum.

Oppervlakte
Een winkel-/ bedrijfsruimte van circa 91 m² met woonbestemming, gelegen aan Almelostraat 53/ Raaltepad 1 en verhuurde woningen gelegen aan Raaltepad 3 A/B/C (3 bouwlagen van circa 39, 31 en 30 m² per bouwlaag).

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is ‘as is’. Er is sprake van achterstallig onderhoud.

Parkeren
Voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving. De parkeerduur is 1 uur en bewoners/ ondernemers kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Koopprijs
De vaste koopprijs bedraagt € 449.500,- k.k. vrijgesteld van BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING