Philadelphiapad 6

1334 KC Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte252
  • Vraagprijs:€ 250,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Philadelphiapad 6 betreft een winkelruimte van 252 m², gelegen op een A2 locatie in het winkelcentrum van Almere Buiten. De voorzijde van de winkelruimte is compleet uitgevoerd in glas, wat zorgt voor een ruimtelijk en open karakter. Het zelfstandige stadsdeel Almere Buiten heeft 56.000 inwoners met een verwachte groei naar 70.000 inwoners binnen 10 jaar. De ligging nabij bekende retailformules als Zeeman, Bristol, C&A en Action zorgt voor een hoge passantenstroom.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle, maar ook banken en horeca gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere zal een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m².

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation “Almere Buiten” zich binnen een straal van 500 meter. Vanuit het NS station Almere Buiten rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.

Oppervlakte
De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 252 m² op de begane grond.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 250,- per m² per jaar. De huurprijs dient te worden vermeerderd met service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 8,50 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 5,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst ROZ 2012.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING