Philadelphiapad 26

1334 KC Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte123
  • Vraagprijs:€ 275,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Philadelphiapad 26 betreft een winkelruimte van 123 m², gelegen op een A1 locatie in het winkelcentrum van Almere Buiten. Het zelfstandige stadsdeel Almere Buiten heeft 56.000 inwoners met een verwachte groei naar 70.000 inwoners binnen 10 jaar. De ligging nabij bekende retailformules als Action, Bristol en C&A zorgt voor een hoge passantenstroom. De ruimte valt goed op door de brede front van 9,5 meter.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation “Almere Buiten” zich binnen een straal van 500 meter. Vanuit het NS station Almere Buiten rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.

Oppervlakte
De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 123 m².

Parkeren
Onder en rondom het winkelcentrum bevinden zich ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten bedraagt € 2,- per dag, wat ervoor zorgt dat consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 275,- per m² per jaar. De huurprijs dient te worden vermeerderd met service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 2,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen ca. € 8,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING