Palmpolstraat 20

1327 CG Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte537
  • Vraagprijs:€ 1.750,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Het bedrijfspand is gelegen op de hoek van de Palmpolstraat, op circa 500 meter afstand van de aansluiting met de A6. Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte van 337 m² en een entresolvloer/ assemblageruimte van 200 m². De 134 m² kantoorruimte aan de voorzijde is separaat verhuurd. Het bedrijfspand is goed beveiligd, onder andere door middel van een geavanceerd alarmsysteem en camera-installaties.

Ligging
Het bedrijventerrein ‘Veluwsekant’ is gelegen aan afrit 5 van de A6. Op het bedrijventerrein zijn gerenommeerde bedrijven als Van der Valk, Mercedes, Athlon Car Lease en Henri Schein gevestigd. In de nabijheid van de Palmpolstraat 20 is een tankstation alsmede een supermarkt gevestigd.

Bereikbaarheid
Op circa 500 meter bevindt zich de aansluiting op de A6, welke direct in verbinding staat met de A1 en A27. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Centrum.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte: circa 337 m²
Assemblageruimte: circa 200 m²
Totaal: circa 537 m²

Parkeren
Er zijn 4 parkeerplaatsen direct voor het bedrijfspand beschikbaar. Tevens kan er gratis op de openbare weg geparkeerd worden.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte
• Entree
• Inbouw verlichtingsarmaturen
• Systeemplafonds
• Pantry
• Toiletten

Bedrijfsruimte
• Overheaddeur
• Beveiligingswand
• Opbouw Tl-verlichting
• Vrije hoogte van 3,7 meter

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING