P.J. Oudweg 4

1314 CH Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte400
  • Vraagprijs:€ 195,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het WTC betreft het meest iconische kantoorgebouw van Almere. Niet enkel qua grootte en locatie, maar vooral qua uitstraling. De directe ligging aan NS-station Almere Centrum zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer. Binnen 15 minuten bevindt u zich op de Zuidas. Ook bevindt er in de kelder een grote parkeergarage waarmee de locatie ook per auto goed bereikbaar is. Het gebouw bestaat uit 31 verdiepingen, waarvan de 9e verdieping beschikbaar is. Het uitzicht over Almere is prachtig.

Bereikbaarheid
Het WTC gebouw is bereikbaar per auto (parkeergarage te vinden onder het gebouw) en per openbaar vervoer (o.a. een directe treinverbinding met Amsterdam en Schiphol Airport). De trein brengt u binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam en Lelystad! In de directe omgeving bevinden zich tal van faciliteiten, denkend aan winkels, broodjeszaken, restaurants, hotels e.d. Almere is ontwikkeld als toonaangevend voorbeeld van revolutionaire, moderne stedenplanning en architectonische innovatie. De stad en de omgeving zijn een magneet voor nationale- en internationale bedrijven.

Oppervlakte
De oppervlakte van de 9e verdieping bedraagt 400 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd.

Faciliteiten
Het WTC gebouw biedt naast 24/7 toegankelijkheid, ook de volgende mogelijkheden voor haar huurders;
– Receptie
– Parkeergarage
– Telefoonservice
– Vergaderruimte met video conference mogelijkheden
– High Speed internet
– Volledig ingerichte keuken met koffie/thee servicepakket.

Parkeren
De locatie biedt parkeermogelijkheden onder het gebouw tegen een meerprijs van € 150,- per maand (per auto).

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 195,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Conform serviceovereenkomst die wordt gebruikt.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING