P. Bakkerstraat 4

1321 LS Almere

  • SoortOverige
  • Vraagprijs:€ 995.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Zowel qua ligging als locatie een uitstekend gelegen bedrijfswoning aan het water in de Almeerse wijk Literatuurwijk. De bedrijfswoning is gelegen aan het einde van een doodlopende straat met 2 bedrijfswoningen, wat zorgt voor een hoeklocatie met fantastisch groen uitzicht, privacy en rust. De bedrijfswoning is gelegen aan de rand van de wijk en binnen 2 autominuten rijdt u op de snelweg A6. Zowel ’t Gooi als Amsterdam is binnen 15 minuten bereikbaar.

De bedrijfswoning zelf is ingedeeld in een woongedeelte en praktijkruimte gedeelte op de begane grond. De praktijkruimte is voor klanten bereikbaar middels een eigen toegang, echter vanuit de woning ook direct bereikbaar.

Indeling
Begane grond – ca. 176 m²
Op de begane grond zijn de toegangshal, woonkamer met openslaande deuren, keuken, berging en apart toilet gelegen. De praktijkruimte heeft een eigen toegang met apart toilet, wachtruimte, 3 spreekruimten en een kantoor.

Eerste verdieping – ca. 81 m²
Op de 1e verdieping zijn de overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, 2 badkamers en een bergkast gelegen.

Bereikbaarheid
Per auto is de A6 ter hoogte van afrit 3 binnen 2 autominuten te bereiken. Ook zijn er op loopafstand twee bushaltes gevestigd. De bussen hebben rechtstreekse verbindingen met NS station Almere Poort, Almere Muziekwijk, Almere Centrum en ’t Gooi.

Parkeren
Het object beschikt over 4 parkeerplaatsen op eigen terrein en 3 openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van de bedrijfswoning.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van P. Bakkerstraat 4 bedraagt circa 257 m² b.v.o. De kavel heeft een oppervlakte van 515 m².

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 995.000,- k.k.

Oplevering
Per 2 januari 2024.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING