Oplagestraat 3

1321 NK Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte1.233
  • Vraagprijs:€ 75,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een vrijstaand kantoorpand van circa 2.636 m² gesitueerd op bedrijventerrein De Uitgeverij. Het object is recent door Voiceworks gebruikt en als makelaar komen wij in Almere zelden zo’n hip kantoor tegen. De ruimte voldoet volledig aan ‘het nieuwe werken’ o.a. vanwege de grote open ruimten, gecombineerd met enkele verblijf-/ ontspanningsruimten. Het gebouw is flexibel in te richten en de mogelijkheid tot splitsing van afdelingen of bedrijven bestaat. De huidige inventaris kan worden overgenomen, waardoor het object geheel kant-en-klaar kan worden gehuurd.

Het kantoorgebouw is voorzien van twee ingangen en een overheaddeur. Het platte dak is voorzien van een lichtkoepel wat zorgt voor optimale daglichttoetreding.

Ligging
Het kantoorgebouw is gelegen langs een doorgaande weg op bedrijventerrein “De Uitgeverij”. Dit bedrijventerrein bestaat uit 5.700 m². Het grenst direct aan bedrijventerrein Gooise Poort/ Gooise Kant en ligt tegen de Hoge Ring aan. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Gamma, De Haan IT en HK International. De ligging van het object tegenover de A6 is zeer gunstig te noemen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Hoge Ring en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) van de ringweg A6 is op 500 meter gesitueerd. Vanaf de A6 zijn rijkswegen A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum,
’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 2.636 m² v.v.o., als volgt verdeeld:
Begane grond rechts ca. 706 m²;
Begane grond links ca. 789 m²;
1e verdieping rechts ca. 495 m²;
1e verdieping links ca. 583 m²;
Algemene ruimten ca. 63 m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens kan er op de openbare weg gratis worden geparkeerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 75,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met een minimum van 2%.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING