Operetteweg 88

1323 VC Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte388
  • Vraagprijs:€ 625.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Operetteweg 88 betreft een duurzame bedrijfswoning van 388 m². De woon-/ werkcombinatie is gelegen in het kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele woon-/ werkunits, waardoor de leefbaarheid met mede-bewoners gezellig is.

De ligging is uitstekend met NS-station Almere Muziekwijk op loopafstand en ook de snelweg A6 is binnen 5 autominuten te bereiken. Qua woongenot bevindt zich op loopafstand winkelcentrum Muziekwijk, een gezondheidscentrum, scholen en een supermarkt. Het perceel bedraagt 543 m².

De charmante helft van dubbel is in het bezit van 12 kamers. Onderdeel hiervan is een zelfstandige woning aan de achterzijde, welke voorzien is van rolluiken aan de achterzijde en een warmtepomp voor de douchte en keuken in dit deel. Met een zonnige achtertuin en meerdere serres is het buiten genieten.

Uniek aan Operetteweg 88 zijn de 90 zonnepanelen welke in 2020 op het dak zijn geplaatst. De jaarlijkse opbrengst bedraagt ca. 21.000 kWh.

Indeling
Begane grond
Entree met lift naar de verdieping, toilet, woonkeuken v.v. diverse apparatuur. De royale L-vormige woonkamer is v.v. een Pergo laminaat vloer (vloerverwarming) met schuifpui naar de zonnige tuin. Naast de schuifpui bevindt zich een extra woongedeelte met 6 kamers waarbij een deel zelfstandig te gebruiken is.

Verdieping
Keurige badkamer met ligbad, douche, tweede toilet, wastafel en designradiator. Er bevinden zich vijf slaapkamers op de verdieping waarvan één met een eigen douche. Twee slaapkamers hebben een eigen wastafel. De lift komt uit op de overloop.

Parkeren
Voor de deur bevinden zich 4 parkeerplaatsen en er is voldoende ruimte om gratis op de openbare weg te parkeren.

Bieden vanaf
De bieden vanaf prijs bedraagt € 625.000,- kosten koper. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING