Operetteweg 31

1323 VK Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte450
  • Vraagprijs:€ 40.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Operetteweg 31 betreft kant-en-klare praktijkruimte met allure, gelegen op 3 autominuten van de A6. Op loopafstand is eveneens NS-station Almere Muziekwijk gelegen. De totale oppervlakte bedraagt ca. 450 m² en is bij uitstek geschikt voor een cosmetische of medisch praktijk. De behandelkamers zijn voorzien van water aansluitingen en airco’s. Ook zijn er wachtruimten, een trainingsruimte en gedeelde behandelkamers. Er geldt geen overnamesom over de indeling, waardoor de investeringen beperkt zijn.

Ligging
Het bedrijfsgebouw is gelegen aan de rand van het kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. Reeds gevestigde bedrijven op dit terrein zijn o.a. Politie Flevoland, Flevotax, Dynascan en Bogaard Keukens.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de Hollandsedreef. Via de S101 bereikt u binnen 3 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de A6 een goede verbinding met de A27 richting Hilversum/ Utrecht. Het NS station Almere Muziekwijk bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Muziekwijk rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam, Hilversum en Lelystad.

Oppervlakte
Het bedrijfsgebouw heeft een oppervlakte van ca. 450 m².

Parkeren
Er zijn 6 parkeerplaatsen direct voor het bedrijfspand beschikbaar. Tevens kan er gratis op de openbare weg geparkeerd worden.

Voorzieningen
Het bedrijfsgebouw wordt opgeleverd inclusief de volgende voorzieningen:

– Draai-/ Kiepramen voorzien van dubbele beglazing;
– Radiatoren met thermostaatregeling;
– Airco units;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Wandkabelgootsysteem met elektra- en databekabeling.
– Elektrisch bediende overheaddeur;
– Heaters.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 40.000,- per jaar exclusief BTW. Partijen die niet BTW-plichtig zijn kunnen vrij van BTW huren. In dat geval geldt een BTW-compensatie van 4%.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 723,72 per jaar exclusief BTW ten behoeve van het onderhoud-/ schoonmaak van het terrein, het object en de aanwezige technische installaties.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Per 1 januari 2021.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING