Operetteweg 2F

1323 VA Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte67
  • Vraagprijs:€ 595,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Operetteweg 2-F betreft een bedrijfsruimte ter grootte van 67 m² bvo, verdeeld over een begane grond en een vliering, gelegen in de Almeerse Muziekwijk op 5 minuten van de A6 en NS-station Almere Muziekwijk. Het terrein wordt goed onderhouden en is voorzien van een hekwerk.

Ligging
De woon-/ werkcombinatie is gelegen middenin kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. Reeds gevestigde bedrijven op dit terrein zijn o.a. Politie Flevoland, Flevotax, Dynascan en Bogaard Keukens. In het complex zelf zijn veel ZZP’ers gevestigd.

Bereikbaarheid
Het terrein ligt aan de Hollandsedreef. Via de S101 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de A6 een goede verbinding met de A27 richting Hilversum/ Utrecht. Het NS station Almere Muziekwijk bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Muziekwijk rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam, Hilversum en Lelystad.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt 67 m² BVO inclusief vliering.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ is opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Voor de bedrijfsruimte bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren. Eveneens is het mogelijk om gratis op de openbare weg te parkeren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 595,- per maand. Er is geen BTW van toepassing.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 25,- per maand. Er is geen BTW van toepassing. Onder de servicekosten valt het terreinonderhoud en onderhoud van het hekwerk. Huurder zal zelf een water- en elektracontract afsluiten.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING