Oliemolenstraat 75

1333 DB Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte523
  • Vraagprijs:€ 42.500,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar een showroomruimte gelegen op een zichtlocatie met ca. 15.000 passanten per dag? Oliemolenstraat 75 betreft een vrijstaande winkelruimte gelegen op de doorgaande route naar DoeMere en het winkelcentrum van Almere Buiten. De winkelruimte is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde bevindt zich een groot buitenterrein, welke uitermate geschikt is voor parkeren en opslag. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde bedrijven als o.a. Chrysler, G.J. Meijer, Lentink en tankstation Shell reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Het object is direct gelegen aan de Polderdreef. De Polderdreef heeft aansluiting op de Buitenring/Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is de wijk vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Ligging
Almere Buiten is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. Er zijn ruim 875 bedrijven gevestigd. Naast een aantal grote bedrijven als Yakult Europe en Ballast Nedam Bouwmaterieel biedt het stadsdeel ruimte aan ruim opgezette winkelgebieden als DoeMere en BuitenMere, een groot aantal scholengemeenschappen en andere voorzieningen. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Almere en de grote stedelijke ontwikkelingen is Almere een ideale vestigingsplaats.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 523 m² en is als volgt verdeeld:
– Showroomruimte begane grond: ca. 298 m²;
– Showroomruimte eerste verdieping: ca. 225 m²;
Het buitenterrein bedraagt ca. 950 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
– systeemplafonds inclusief inbouwverlichting;
– toilet;
– pantry.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 42.500,- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder dient zelf rechtstreeks zorg te dragen voor de leveringen en diensten.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING