Noordeinde 8

1334 AV Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte83
  • Vraagprijs:€ 275,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Met een frontbreedte van maar liefst 16 meter valt deze hoek winkelruimte uitstekend op. Noordeinde 8 is gelegen in BuitenMere Noord tussen C&A en Team Kapsalon. In de nabijheid bevinden zich eveneens Bruna, Bakker Bart en Jumbo. Het royale winkelaanbod maakt dat de winkelruimte zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot woonwinkel, van sportwinkel tot lokale speciaalzaken.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere is een stadsdeelcentrum van circa 90.000 m² ontstaan. Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 57.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2025.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Het metrage van Noordeinde 8 bedraagt 83 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar
€ 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 275,- per m² per jaar, exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen ¤ 2,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 8,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Huurovereenkomst
ROZ 2008.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING