Noordeinde 52- 54

1334 AX Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte528
  • Vraagprijs:€ 225,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Noordeinde 52-54 betreft een winkelruimte van 528 m², gelegen in het winkelcentrum van Almere Buiten. De winkelruimte is gelegen op een uitstekende hoeklocatie aan het Noordeinde. De frontbreedte bedraagt circa 30 meter. De ligging nabij bekende formules als Okay fashion en jeans, C&A en Bakker Bart zorgt voor een hoge passantenstroom.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle gevestigd. Naast het winkelgebied is DoeMere Megastores gevestigd met circa 30 woonwinkels. Het royale winkelaanbod maakt dat de winkelruimte zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot speciaalzaken tot bouwmarkten.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Noordeinde 52-54 heeft een oppervlakte van circa 528 m².

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 225,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 0,50 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 8,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, service-/ promotiekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), aangevuld met de huishoudelijke voorwaarden van verhuurder.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond





Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING