Noordeinde 178

1334 BR Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte101
  • Vraagprijs:€ 275,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het winkelcentrum van Almere Buiten ontwikkelt zich tot een centrum dat hoort bij een zelfstandig functionerend stadsdeel van circa 75.000 inwoners. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere is een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m². Een goede mix van een shoppingcenter met ruim 100 winkels, diverse megastores en een woonmall met grote en kleine speciaalzaken. In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. Jumbo, Action, Bristol, Hema, Kruidvat en vele andere landelijke retailers, daarnaast uiteraard ook veel lokale ondernemers.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Noordeinde 178 heeft een oppervlakte van circa 101 m².

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 275,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 9,10 per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 5,96 per m² per jaar exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING