Noordeinde 151

1334 AN Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte34
  • Vraagprijs:€ 879,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Noordeinde 151 betreft een winkelruimte van 34 m², gelegen in het winkelcentrum van Almere Buiten. De winkelruimte is gelegen op een uitstekende locatie aan het Noordeinde. De ligging nabij bekende formules als Anytime Fitness, Bristol, Ter Stal, Bakker Bart en C&A zorgt voor een hoge passantenstroom.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle gevestigd. Naast het winkelgebied is DoeMere Megastores gevestigd met circa 30 woonwinkels. Het royale winkelaanbod maakt dat de winkelruimte zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot speciaalzaken tot bouwmarkten.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Noordeinde 151 heeft een oppervlakte van circa 34 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
– systeemplafond met inbouwarmaturen;
– pantry;
– toilet.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale tarief voor parkeren in Almere Buiten bedraagt € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 879,70 per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Het betreft een indeplaatsstelling van de huidige huurovereenkomst welke loopt tot en met 31 oktober 2021. Na deze periode is een verlenging mogelijk in overleg met de verhuurder.

Betalingen
Huur inclusief BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING