Noordeinde 11.

1334 AL Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte67
  • Vraagprijs:€ 1.535,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Midden in het winkelcentrum en volop in beweging! Deze winkelruimte is gelegen op een unieke locatie op steenworpafstand van het Globeplein te Almere Buiten. In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle gevestigd. Naast het winkelgebied is DoeMere Megastores gevestigd met circa 30 woonwinkels. Het royale winkelaanbod maakt dat de winkelruimte zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot speciaalzaken tot bouwmarkten.

Ligging
De winkelruimte is gelegen aan Noordeinde 11. De locatie profiteert optimaal van de passantenstroom vanaf NS Station Almere Buiten, alsmede vanuit de richting van het woon-/ winkelcentrum DoeMere.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Noordeinde 11 heeft een oppervlakte van circa 67 m².

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.535,42 per maand exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING