Musicalstraat 5A-B

1323 VR Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte310
  • Vraagprijs:€ 695.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Een zeldzame combinatie, een vrijstaande woning met aaneensluitend een vrijstaand bedrijfspand gelegen in Almere Stad. Musicalstraat 5 A-B betreft een woning van ca. 200 m² met een bedrijfsruimte van ca. 310 m². De ligging nabij NS-station Almere Muziekwijk en 5 autominuten van de A6 is hierbij uitstekend voor het bedrijf. Maar ook qua wonen bevindt winkelcentrum Muziekwijk, een gezondheidscentrum, scholen en een supermarkt op loopafstand. Het perceel bedraagt 917 m².

Ligging
De woon-/ werkcombinatie is gelegen middenin kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. Reeds gevestigde bedrijven op dit terrein zijn o.a. Politie Flevoland, Flevotax, Dynascan en Bogaard Keukens. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele woon-/ werkunits, waardoor de leefbaarheid met mede-bewoners gezellig is.

Bereikbaarheid
Het terrein ligt aan de Hollandsedreef. Via de S101 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de A6 een goede verbinding met de A27 richting Hilversum/ Utrecht. Het NS station Almere Muziekwijk bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Muziekwijk rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam, Hilversum en Lelystad.

Oppervlakte
De oppervlakte van de woning gelegen aan Musicalstraat 5-A bedraagt ca. 200 m² b.v.o. en het bedrijfspand bedraagt ca. 310 m² b.v.o. inclusief opslag/ botenhuis.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is, leeg en ontruimd’ verkocht.

Parkeren
Op eigen terrein bevinden zich 5 parkeerplaatsen en er is voldoende ruimte om gratis op de openbare weg te parkeren.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 695.000,- kosten koper. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING