Midwaystraat 9

1339 NM Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte196
  • Vraagprijs:€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Midwaystraat 9 betreft een multifunctionele kantoor-/ bedrijfsruimte van ca. 196 m² verdeeld over twee bouwlagen. Het object maakt onderdeel uit van bedrijvenresort The Pearl. Bedrijvenresort The Pearl bestaat uit 6 zelfstandige kantoor/ bedrijfsruimten vanaf ca. 186 m². De gebouwen zijn voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van het gebouw voor een vrij en open uitzicht en hetgeen het resort een exclusieve uitstraling geeft. Iedere unit beschikt over een eigen entree.

Ligging
The Pearl bevindt zich op het binnenstedelijke bedrijventerrein “De Rederij” in Almere Buiten aan de westzijde van de Eilandenbuurt. Het bedrijvenresort is direct gelegen langs de doorgaande weg aan de Spectrumdreef, een van de belangrijkste ontsluitingswegen van de buurt.

Zichtlocatie
The Pearl is gelegen op een zichtlocatie op de hoekkavel aan de Spectrumdreef. Mede door de hogere ligging van de dreef hebben alle bedrijven een zichtlocatie vanaf de dreef. Als gebruiker is het mogelijk om op verschillende manieren goed zichtbare reclame-uitingen te plaatsen.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Rederij is uitstekend bereikbaar. Binnen slechts 2 autominuten bent u via de Spectrumdreef op de A6 (afrit 7 – Almere Buiten). Hierdoor zijn de kantoorvilla’s uitstekend bereikbaar voor verkeer uit zuidelijke richting (Amsterdam, Utrecht en Het Gooi) als uit noordelijke richting (Lelystad, Emmeloord en Noordelijke Provincies). Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging van De Rederij gunstig. De buslijn loopt langs het terrein en heeft een halte op loopafstand met verbinding naar NS Station Oostvaarders en centrum Almere Buiten.

Oppervlakte
Midwaystraat 9 heeft een oppervlakte van ca. 196 m², verdeeld over twee bouwlagen.

Parkeren
De unit beschikt over 3 exclusieve parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 295.000,- k.k. exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING