Middenhof 56C

1354 EG Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte65
  • Vraagprijs:€ 900,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Het betreft een goed bereikbare winkel-/ praktijkruimte ter grootte van circa 65 m². Het object bevindt zich aan de rand van het centrum in Almere Haven. De ruimte is onder andere geschikt voor een fysiotherapeut, logopedist, administratiekantoor e.d.

Ligging
Almere Haven is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. In het centrum bevinden zich naast bekende winkelketens als Bakker Bart en Hema ook veel lokale ondernemers als ijssalon Mariola en bloemenboetiek de Oranjerie. Almere Haven biedt ook ruimte aan watersportliefhebbers met de watersportvereniging en jachthaven WSF Almere Haven.

Bereikbaarheid
Het centrum van Almere Haven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum heeft een directe verbinding met de A6 (afrit 6). Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad (buslijn 1), alsmede naar het busstation “het Oor” met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde (stadsbussen en streekbussen).

Oppervlakte
De oppervlakte van Middenhof 56 C bedraagt circa 65 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Het centrum van Almere Haven is in Almere het enige centrumgebied met gratis parkeren. Er bevinden zich diverse parkeergarages en parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 900,- per maand exclusief BTW. Partijen die niet BTW-plichtig zijn kunnen vrij van BTW huren.

Servicekosten
Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de leveringen en diensten.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING