Meerstraat 6A

1353 AX Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte90
  • Vraagprijs:€ 1.675,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Meerstraat 6A betreft een functionele winkelruimte van circa 90 m² gelegen in het centrum van Almere Haven. In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. Hema, Blokker, Etos en Bakker Bart. Het object bevindt zich op een goed bereikbare locatie nabij de havenkom met diverse horecagelegenheden. Het is tevens mogelijk om de ruimte te gebruiken als kantoor-/bedrijfsruimte.

Ligging
Almere Haven is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. In het centrum bevinden zich naast bekende winkelketens als Bakker Bart en Hema ook veel lokale ondernemers als ijssalon Mariola en bloemenboetiek de Oranjerie. Almere Haven biedt bovendien ruimte aan watersportliefhebbers met de watersportvereniging en jachthaven WSF Almere Haven.

Bereikbaarheid
Het centrum van Almere Haven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum heeft een directe verbinding met de A6 (afrit 6). Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad (buslijn 1), alsmede naar het busstation “het Oor” met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde (stadsbussen en streekbussen).

Parkeren
Het centrum van Almere Haven is in Almere het enige centrumgebied met gratis parkeren. Er bevinden zich diverse parkeergarages en parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

Oppervlakte
Meerstraat 6A heeft een oppervlakte van circa 90 m².

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.675,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 75,- per maand exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING