Marktmeesterstraat 4

1315 GE Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte240
  • Vraagprijs:€ 139,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Marktmeesterstraat 4 betreft een kantoorruimte op een prominente locatie in het centrum van Almere Stad. De ruimte bevindt zich op steenworpafstand van NS-station Almere Centrum en horecaplein Grote Markt, een druk bezocht horecaplein in het hartje van het centrum. Als gebruiker is het mogelijk om op verschillende locaties op de gevel uw reclame-uiting te plaatsen.

Ligging
De kantoorruimte is gelegen in Almere Centrum, het grootste winkelgebied van Almere en tevens één van de grootste winkelgebieden van Nederland. Op slechts enkele minuten lopen is het winkelcentrum Citymall Almere gelegen met diverse gerenommeerde winkelketens. Kenmerkend voor de Marktmeesterstraat is de aanwezigheid van diverse horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De ligging nabij NS-station Almere Centrum zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Elke 10 minuten vertrekt er een trein richting Amsterdam/ ’t Gooi en Lelystad. Per auto is het centrum bereikbaar via de A6 middels afslag Almere-Stad (afrit 5).

Oppervlakte
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 240 m².

Parkeren
Direct voor de deur bevinden zich parkeermogelijkheden op de openbare weg. Op circa 50 meter afstand bevindt zich tevens de “Schoutgarage”. In de omliggende parkeergarages zijn abonnementen beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 139,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 8,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) aangevuld met de huishoudelijke voorwaarden van verhuurder.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING