Marktmeesterstraat 11

1315 GA Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte151
  • Vraagprijs:€ 345.000,- k.k.
    € 175,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Marktmeesterstraat 11 betreft een representatieve winkel-/ kantoorruimte op een prominente hoeklocatie in het centrum van Almere Stad. Het object is gelegen op de kruising Marktmeesterstaat/ Schoutstraat. De winkel-/ kantoorruimte bevindt zich op steenworpafstand van NS-station Almere Centrum en horecaplein Grote Markt. De brede front in combinatie met de vele raampartijen zorgen ervoor dat de ruimte goed opvalt. Als gebruiker is het mogelijk om op verschillende locaties op de gevel uw reclame-uiting te plaatsen.

Ligging
De winkel-/ kantoorruimte is gelegen in Almere Centrum, het grootste winkelgebied van Almere en tevens één van de grootste winkelgebieden van Nederland. Op slechts enkele minuten lopen is het winkelcentrum Citymall Almere gelegen met diverse gerenommeerde winkelketens. Kenmerkend voor de Marktmeesterstraat is de aanwezigheid van diverse horecagelegenheden en dienstverlenende bedrijven.

Bereikbaarheid
De winkelruimte is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De ligging nabij NS-station Almere Centrum zorgt voor een uitstekend bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Elke 10 minuten vertrekt er een trein richting Amsterdam/ ’t Gooi en Lelystad. Per auto is het centrum bereikbaar via de A6 middels afslag Almere-Stad (afrit 5).

Oppervlakte
De winkel-/ kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 151 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van o.a.:
– Systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen;
– Afgewerkte vloer met vloerbedekking;
– Glazen tussenwand (geluidsdicht);
– Bekabeling (cat. 5 e);
– Ventilatiesysteem;
– Alarminstallatie;
– Telefooninstallatie;
– Pantry;
– Toilet.

De ruimte wordt als casco verhuurd.

Parkeren
Direct voor de deur bevinden zich parkeermogelijkheden op de openbare weg. Op circa 50 meter afstand bevindt zich tevens de “Schoutgarage”.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 175,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de leveringen en diensten.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2003), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING