Markerkant 13 3K

1314 AL Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte288
  • Vraagprijs:€ 2.500,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Het complex Mondriaan bestaat uit 12 geschakelde bedrijfsruimten en is centraal gelegen op bedrijventerrein Markerkant. In de straat naast Kwantum is een bedrijfsruimte van circa 288 m² beschikbaar gekomen. De rechthoekige indeling zorgt voor veel effectieve meters voor opslag, waarbij er eenvoudig geladen/gelost kan worden middels een overheaddeur. De locatie is centraal gelegen, waarbij er vele parkeerplaatsen (gratis) op eigen terrein zijn gevestigd. Naast de traditionele bedrijven, zijn de ruimten ook uitermate geschikt voor sport of maatschappelijke bedrijfsactiviteiten.

Ligging
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Markerkant 13. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Markerdreef nabij de S101 Hogering. Door de gunstige centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich: Kwantum, Aldi, Praxis, Van Rhenen Sport en voetbalvereniging Waterwijk.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging is de bereikbaarheid met de auto uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Almere. Markerkant 13 is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal NS- en busstation is op korte afstand gelegen.

Oppervlakte
De oppervlakte van Markerkant 13 3 K bedraagt circa 288 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.500,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder onder de nutsvoorzieningen vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING