Markerkant 10 4B

1316 AC Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte390
  • Vraagprijs:€ 2.495,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar een showroom/ bedrijfsruimte met circa 20.000 passanten per dag? Op een uitzonderlijke zichtlocatie aan de Markerdreef bieden wij een showroom aan van circa 390 m². Schuin tegenover de winkelruimte bevindt zich een kruising met verkeerslichten, waardoor de auto’s niet alleen langs rijden, maar ook voor de winkelruimte stil staan. Het vrije uitzicht blijft gegarandeerd vanwege het parkeren aan de zij-/ achterkant van het pand. De frontbreedte van circa 12 meter zorgt dat de ruimte goed opvalt.

Ligging
De winkelruimte is gelegen naast Carpet Right. Binnen een straal van 100 meter bevinden zich tevens Jumper, Kwantum, Aupingstore, Praxis, Gamma, Leen Bakker, Brezan automaterialen en vele lokale detaillisten.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Markerdreef is gelegen aan S101, welke in directe verbinding staat met de A6. Op circa 500 meter bevindt zich bushalte Markerkant, welke op 2 bushalten van NS-station Almere Centrum gelegen is.

Oppervlakte
De oppervlakte van Markerkant 10 04 B bedraagt circa 390 m², verdeeld over een showroom van circa 330 m² aan de voorzijde en circa 60 m² opslag aan de achterzijde. De opslagruimte is middels een overhead deur en brede infrastructuur optimaal bereikbaar voor vrachtwagens.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt ca. 12 meter aan Markerdreef.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
– systeemplafond;
– ledverlichting;
– toilet;
– pantry;
– kantoor;
– overheaddeur;
– heater in bedrijfsruimte, radiatoren in showroom.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.495,- per maand exclusief BTW in jaar 1, € 2.750,- per maand exclusief BTW in jaar 2 en € 2.995,- per maand exclusief BTW vanaf jaar 3 op basis van een vijfjarige huurovereenkomst.

Nutsvoorzieningen
De nutsvoorzieningen (water, elektra en stadsverwarming) worden maandelijks op voorschotbasis in rekening gebracht. Jaarlijks vindt er een nacalculatie plaats.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar. Een huurtermijn voor 3 jaar is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2012/ 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING