Markerkant 10 13A

1316 AA Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte419
  • Vraagprijs:€ 4.750,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Op een hoeklocatie gelegen bedrijfs-/ showroomruimte van 419 m² aan Markerkant 10. Het object is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw De Residentie, bestaande uit 13 bedrijfsruimten in diverse afmetingen. Markerkant 10-13 A betreft een dubbele ruimte met een brede front van 12,5 meter aan de doorgaande weg. De ruimte is uitstekend geschikt voor een showroom. Via de overheaddeur aan de zijkant bestaat ook de mogelijkheid tot laden en lossen. De bedrijfs-/ showroomruimte is gelegen naast Topbloemen en tegenover Taco Mundo. Binnen een straal van 100 meter bevinden zich tevens Jumper, Toolstation, Leen Bakker en tankstation Esso.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Markerkant 10 is gelegen nabij het stadscentrum van Almere Centrum en de uitvalswegen. Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Markerdreef is gelegen aan S101, welke in directe verbinding staat met de A6. Op circa 500 meter bevindt zich bushalte Markerkant, waarmee binnen 2 bushalten NS-station Almere Centrum wordt bereikt.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van Markerkant 10-13 A bedraagt 419 m² b.v.o., als volgt verdeeld:
Begane grond 204 m²;
1e verdieping 215 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Gratis parkeren op eigen terrein en op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 4.750,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 209,50 per maand exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING