Markerkant 10 136H

1316 AL Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte412
  • Vraagprijs:€ 2.995,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 412 m² gelegen op bedrijventerrein Markerkant te Almere-Stad. MarkerPlaza is ontwikkeld voor ondernemers die representatieve, onder hoogwaardige architectuur vormgegeven gebouwen, op prijs stellen. De ruimte op de begane grond is voorzien van een hoog plafond en grote raampartijen, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt. De bedrijfsruimte is zeer geschikt voor perifere detailhandel, alsmede ambachtelijke en licht industriële bedrijven tot en met categorie 3. Daarnaast is dit pand geschikt voor bedrijven werkzaam in de creatieve sector.

Ligging
Het object is gelegen op een zeer goede locatie nabij de Markerdreef, direct naast de Gamma en ca. 500 meter verwijderd van de Praxis. Bedrijventerrein Markerkant is gelegen nabij het stadswinkelcentrum van Almere-Stad. Binnen een straal van 100 meter bevinden zich tevens Jumper, Kwantum, Aupingstore, Leen Bakker, Brezan automaterialen en vele lokale detaillisten.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Markerdreef is gelegen aan S101, welke in directe verbinding staat met de A6. Op circa 500 meter bevindt zich bushalte Markerkant, welke op 2 bushalten van NS-station Almere Centrum gelegen is.

Oppervlakte
De oppervlakte van Markerkant 10 136 H bedraagt circa 412 m², als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 206 m²;
1e verdieping ca. 206 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
– systeemplafond met inbouwarmaturen;
– te openen ramen;
– verwarming d.m.v. radiatoren;
– elektrische screens;
– airco;
– alarmsysteem;
– luxaflex;
– kantineruimte v.v. pantry;
– toiletten begane grond en verdieping;
– glasvezel.

Parkeren
Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.995,- per maand exclusief BTW.

Nutsvoorzieningen
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de aansluitingen bij de nutsvoorzieningen (water, elektra en stadsverwarming).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2012/ 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING