Manuscriptstraat 1

1321 NP Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte356
  • Vraagprijs:€ 91,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een vrijstaand kantoorpand gesitueerd op een zichtlocatie aan een doorgaande weg op bedrijventerrein De Uitgeverij. Het kantoorgebouw bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de representatieve hal met toegang tot de kantoorruimten en bedrijfs-/ presentatieruimte. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds met inbouwapparatuur, koeling-/ mechanische installatie, kabelgoten, zonnescreens, alarminstallatie, pantry en toiletten.

Ligging
Het kantoorgebouw is direct gelegen langs een doorgaande weg op bedrijventerrein “De Uitgeverij”. Dit bedrijventerrein bestaat uit 5.700 m². Het grenst direct aan bedrijventerrein Gooise Poort en ligt tegen de Hoge Ring aan. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Gamma, De Haan Kassasystem en Ruiter Dakkapellen. Op het bedrijventerrein wordt er gewerkt in zicht van woonwijken. Vooral het MKB in handels- en dienstverlenende activiteiten zijn op het bedrijventerrein gevestigd. De ligging van het object tegenover de A6 is zeer gunstig te noemen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Hoge Ring en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) van de ringweg A6 is op 500 meter gesitueerd. Vanaf de A6 zijn rijkswegen A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum,
’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
Kantoorruimten begane grond circa 233 m²;
Bedrijfs-/ presentatieruimte begane grond circa 123 m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens kan er op de openbare weg gratis worden geparkeerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 91,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 45,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
1 jaar met telkens een verlenging van 1 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per 1 juni 2019.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING