Mandelaplein 1

1314 CG Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte488
  • Vraagprijs:€ 399,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het Martinez gebouw is gelegen aan Mandelaplein 1 te Almere en biedt compleet ingerichte, full service kantoorruimten. Martinez is herontwikkeld naar een multifunctioneel gebouw met buitengewoon veel faciliteiten. Denk aan een hotel, restaurant Loetje, short-stay appartementen, een business lounge en een beperkt aantal kantoorsuites. Deze schitterende locatie ligt pal naast het NS station Almere Centrum. Het gebouw bestaat uit 20 verdiepingen, waarvan de 15e verdieping beschikbaar is. Het gebouw biedt tevens een prachtig skyline-uitzicht over Almere.

De ruimten zijn in 2020 geheel opnieuw ingericht volgens de laatste inzichten voor kantoorgebruikers met de nieuwste mogelijkheden om kosteloos je eigen kantoor te ontwerpen!

Bereikbaarheid
Het Martinez gebouw is bereikbaar per auto (parkeergarage te vinden onder het gebouw met ca. 900 parkeerplaatsen) en per openbaar vervoer (o.a. een directe treinverbinding met Amsterdam en Schiphol Airport). De trein brengt u binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam en Lelystad! In de directe omgeving bevinden zich tal van faciliteiten, denkend aan winkels, broodjeszaken, restaurants, hotels e.d. Almere is ontwikkeld als toonaangevend voorbeeld van revolutionaire, moderne stedenplanning en architectonische innovatie. De stad en de omgeving zijn een magneet voor nationale- en internationale bedrijven.

Oppervlakte
De oppervlakte van de 15e verdieping bedraagt 488 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
– Representatieve-, compleet ingerichte-, full service kantoorruimte.

Faciliteiten
Het Martinez gebouw biedt naast 24/7 toegankelijkheid, ook de volgende mogelijkheden voor haar huurders;
– Receptie
– Parkeergarage
– Telefoonservice
– Vergaderruimte met video conference mogelijkheden
– High Speed internet
– Volledig ingerichte keuken met koffie/thee servicepakket
– Dakterras met zwembad
– Overnachtingsmogelijkheden bij het aangesloten hotel
– Lunch/ diner mogelijkheden bij restaurant Loetje

Parkeren
De locatie biedt parkeermogelijkheden van ca. 900 parkeerplaatsen onder het gebouw tegen een meerprijs van € 120,- per maand.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 399,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
1 jaar met telkens een verlenging van 1 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Conform serviceovereenkomst die door Regus wordt gebruikt.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING