Korte Promenade 92

1315 HP Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte195
  • Vraagprijs:€ 575,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Een absolute A1 hoeklocatie in Almere Centrum, waarbij de 4 winkeldelen Citymall Almere, Stadhuisstraat, Passages en de Grote Markt samen komen. Van ’s ochtend vroeg tot laat in de avond lopen er vele passanten langs de winkel-/ horecaruimte. In de omgeving zijn onder andere Action, Dirk van den Broek, Van Haaren en Blokker gevestigd.

Bereikbaarheid
Korte Promenade is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op circa 150 meter bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 750 meter. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Korte Promenade 92 bedraagt 195 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 12,5 meter aan Korte Promenade/ Grote Markt en 12 meter aan Schutterstraat.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd. De inventaris is eigendom van de huidig huurder en kan indien gewenst worden overgenomen.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de nabijgelegen Muntgarage en Krakelinggarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 575,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 5,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
Huurder zal lid worden van de ondernemersvereniging OVSA. Indien huurder geen lidmaatschap betaald aan de ondernemersvereniging, is hij dit schuldig aan verhuurder.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2003.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING