Korte Promenade 7

1315 HM Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte125
  • Vraagprijs:€ 480,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Korte Promenade is een drukke winkelstraat in het winkelcentrum van Almere, welke in 2012 volledig is gemoderniseerd. De hoge traffic is te verklaren door de centrale ligging tussen Citymall Almere, Grote Markt, Bottelaarpassage en Stadhuisstraat en de aanwezigheid van diverse retailformules. Onder andere Action, Boekenvoordeel, Zeeman, Aktiesport, Wibra, Dirk van den Broek en Trekpleister zijn in Korte Promenade gevestigd.

Bereikbaarheid
Korte Promenade is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op circa 150 meter bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 750 meter. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Korte Promenade 7 bedraagt 125 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 5 meter.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage of bij de tegenover gelegen Tegelzetterdek. In het winkelcentrum van Almere Stad geldt betaald parkeren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 480,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten op voorschotbasis bedragen € 5,- per m² per jaar exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING