Korte Promenade 4

1315 HN Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte264
  • Vraagprijs:€ 65.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Korte Promenade 4 is gelegen op één van de drukste locaties binnen het centrum van Almere Stad. De ruimte bevindt zich in een blok met Action, Dirk van den Broek, Brainwash en Kruidvat, wat zorgt voor veel traffic.

Bereikbaarheid
Korte Promenade is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op circa 150 meter bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 750 meter. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Korte Promenade 4 bedraagt circa 264 m², gelegen op de begane grond.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 20 meter.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op het Tegelzetterdek (117 parkeerplaatsen) of bij de tegenover gelegen Muntgarage. In het centrum van Almere Stad geldt betaald parkeren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 65.000,- per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 2.366,88 per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
1 jaar en 364 dagen en eindigt hierna van rechtswege.
?
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2003).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING