Kolthoornpad 9

1327 EN Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte625
  • Vraagprijs:€ 3.531,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Het bedrijfspand is gelegen aan Kolthoornpad 9, op circa 500 meter afstand van de snelwegafrit A6. Los dat u binnen 1 minuut op de A6 rijdt, is ook een bushalte op loopafstand gelegen. Het gebouw is 498 m², verdeeld over een bedrijfsruimte van 407 m² en een kantoorruimte van 91 m². Het kantoorgedeelte is verdeeld over 2 bouwlagen. De rechthoekige loods is middels een overheaddeur bereikbaar en praktisch in te delen.
Per 1 januari 2021 is de ruimte beschikbaar.

Ligging
Het bedrijventerrein ‘Veluwsekant’ is gelegen aan afrit 5 van de A6. Op het bedrijventerrein zijn gerenommeerde bedrijven als Van der Valk, Mercedes, Athlon Car Lease en Henri Schein gevestigd. In de nabijheid van Kolthornpad 3 is een tankstation alsmede een supermarkt gevestigd.

Bereikbaarheid
Op circa 500 meter bevindt zich de aansluiting op de A6, welke direct in verbinding staat met de A1 en A27. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Centrum.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte: circa 484 m²
Kantoorruimte: circa 141 m²
Totaal: circa 625 m²

Parkeren
Er zijn 3 parkeerplaatsen direct voor het bedrijfspand beschikbaar. Tevens kan er gratis op de openbare weg geparkeerd worden.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte
• Entree
• Inbouw verlichtingsarmaturen
• Systeemplafonds
• Pantry
• Toiletten

Bedrijfsruimte
• Overheaddeur
• Opbouw Tl-verlichting
• Vrije hoogte van 5,7 meter

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.531,25 per maand exclusief BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 60,- per maand exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar. Een kortere huurtermijn is niet bespreekbaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING