Kerkgracht 2

1354 AL Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte825
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Kerkgracht 2 betreft een winkelpand ter grootte van circa 825 m² gelegen aan het marktplein van Almere Haven. De A1 hoeklocatie betreft een eyecatcher binnen het centrum van Almere Haven en bestaat uit 3 bouwlagen. In de directe nabijheid bevindt zich de jachthaven met gezellige terrassen. Het pand is bij uitstek geschikt voor lichte horeca, een sportschool en winkeldoeleinden.

Ligging
Almere Haven is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. In het centrum bevinden zich naast bekende winkelketens als Bakker Bart en Hema ook veel lokale ondernemers als ijssalon Mariola en bloemenboetiek de Oranjerie. Almere Haven biedt ook ruimte aan watersportliefhebbers met de watersportvereniging en jachthaven WSF Almere Haven.

Bereikbaarheid
Het centrum van Almere Haven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum heeft een directe verbinding met de A6 (afrit 6). Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad (buslijn 1), alsmede naar het busstation “het Oor” met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde (stadsbussen en streekbussen).

Beschikbaar
Een winkelruimte van ca. 825 m², als volgt verdeeld:
– Begane grond 404 m²;
– Eerste verdieping 356 m²;
– Tweede verdieping 65 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 10 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt als casco plus opgeleverd, onder andere voorzien van toilet, pantry en meterkast.

Parkeren
Het centrum van Almere Haven is in Almere het enige centrumgebied met gratis parkeren. Er bevinden zich diverse parkeergarages en parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur inclusief BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2008).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond 3


Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING