Keersluisweg 20

1332 EE Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte2.117
  • Vraagprijs:€ 13.127,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Keersluisweg 20 betreft een modern vrijstaand bedrijfspand van circa 2.117 m² gelegen op industrieterrein De Vaart te Almere Buiten. Het multifunctionele bedrijfsgebouw is in 2004 gebouwd en is uiterst geschikt voor groothandels en productiebedrijven. Zowel aan voorzijde als achter-/ zijzijde is een overheaddeur gevestigd. Het object staat op een kavel van
3.910 m².

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Gerenommeerde bedrijven als Yakult Europe, Mitsubish, Hemubo en vele andere hebben zich in de loop der tijd gevestigd op dit bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed met een bushalte op loopafstand naar het NS-station van Almere Buiten.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt circa 2.117 m², als volgt verdeeld:
– Bedrijfsruimte 1.865 m²;
– Kantoorruimte BG 126 m²;
– Kantoorruimte 1e 126 m².

Voorzieningen
– vrije hoogte ca. 7,75 meter;
– overheaddeuren;
– lichtkoepels;
– betonnen vloer;
– led verlichting;
– maximale vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m²;
– pantry;
– toilet.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 13.127,77 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 400,- per maand exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per 1 mei 2023.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING